Parhankangas Kirsi

yrittäjä

Kotipaikka: Hämeenkyrö

Syntymävuosi: 1968

Puhelinnumero: 040 523 9383

Motto: Avointa keskustelua, selkeitä päätöksiä

Monipuolinen yrittäjyyden, kuntapolitiikan ja järjestötoiminnan asiantuntija. Ihmisläheinen, arjen haasteita ymmärtävä perheenäiti.

Menevä, tekevä, tunteva

Suomea uudistavassa päätöksenteossa tarvitaan monipuolista osaamista sekä kykyä katsoa asioita eri näkökulmista. Kun arki on lähellä, poliittisten päätösten tekeminen helpottuu ja selkeytyy. Pitkään kunnallispolitiikassa toimineena tiedän miten asioihin vaikutetaan ja mitä halutun muutoksen aikaansaaminen edellyttää.

Neljän lapsen äitinä ymmärrän lasten, nuorten ja opiskelijoiden maailmaa, joka on tyystin erilainen kuin omani aikoinaan. Yrittäjän aviovaimona 30 vuotta rinnalla kulkeneena olen vastannut kodista, lapsista ja arjen pyörittämisestä – ja kasvanut siinä sivussa itsekin.

Kehoterapeuttina olen oppinut valtavan määrän ihmisten hyvinvoinnista sekä pienyrittäjän arjesta. Rata-autoilussa ainoana naisena kilpaileminen on tehnyt minusta haasteita pelkäämättömän ”hyvän jätkän”. Myös kuntosalilla tavoitteet ovat korkealla: hyvä fyysinen ja henkinen kunto oman jaksamiseni turvaksi.

Avointa keskustelua, selkeitä päätöksiä

Edessä on tiukkoja päätöksiä, mutta vaikeatkin asiat järjestyvät, kun oikeat ihmiset ottavat vastuuta, päättävät ja tekevät. Vaalilupauksessani tiivistyy päämääräni ydin. Yhteistyöllä ja avoimuudella syntyy arjenläheisiä ratkaisumalleja sekä selkeämpiä poliittisia päätöksiä hyvinvointimme turvaksi.

Tärkeimpiä teemojani ovat kuntapalveluiden uudelleenjärjestelyt ilman palvelujen vähentämistä, ennakoiva terveydenhoito sairaanhoidon sijaan sekä koulutusjärjestelmän uudistaminen työelämän tarpeisiin. Nuorten työllistyminen ja ihmisläheisempi vanhuus ovat lähellä sydäntäni.

Tulevana kansanedustajana toimin kuten Pirkanmaan kuntapäättäjänäkin; määrätietoisesti, rohkeasti ja uudistavasti. Sen mitä sanon, myös teen!