Luojus Katja

koulutuspäällikkö, terveystieteiden tohtori

Kotipaikka: Ylöjärvi

Syntymävuosi: 1970

Puhelinnumero: 050 302 4215

Motto: Tartu hetkeen ja ryhdy toimeen – hyvin suunniteltu on jo valmista

Aktiivisin askelin kohti tekoja

Olen toista kautta kaupunginvaltuutettuna ja toimin kaupunginhallituksen puheenjohtajana Ylöjärvellä. Minut ajoi politiikkaan halu vaikuttaa yhteisiin ja yhteiskunnallisiin asioihin.

Olen terveydenhuollon ja terveydenhuoltokoulutuksen asiantuntija, sillä omaan yli 20 vuoden kokemuksen terveydenhuollon palvelujärjestelmistä ja niiden kehittämisestä. Olen koulutukseltani terveystieteiden tohtori, terveydenhuollon opettaja ja sairaanhoitaja. Työskentely sairaanhoitajana, sairaanhoidon opettajana, johtajana ja tutkijana antavat laajan näkökulman yhteiskunnallisten asioiden tarkasteluun ja kehittämiseen, joita vaikuttamisessa tarvitaan. Tällä hetkellä työskentelen Tampereen yliopistollisessa sairaalassa osaamisen kehittämisen ja täydennyskoulutuksen tehtäväkentässä esimiestehtävissä.

Minulle tärkeitä poliittisia tavoitteita ovat sote- palveluiden laatu ja toimivuus, osaamisen turvaaminen, sisäinen ja ulkoinen turvallisuus, talouden tasapainottaminen säädöksiä purkamalla ja työn tekemisen mahdollistuminen yrittäjyyttä tukien. Yhteistyöllä ja tiimipelaamisella politiikan tavoitteet saavutetaan, mutta me tarvitsemme johtajuutta.

Olen inhimillinen, mutta rohkea päätöksentekijä. Minulla on kykyä, näkyä ja energiaa yhteisten asioiden hoitamiseen.