Jaskari Harri

kansanedustaja, HL

Kotipaikka: Tampere

Syntymävuosi: 1964

Puhelinnumero: 050 512 2874

Motto: Jos kukaan ei suutu – mikään ei muutu

Harri Jaskari on päättäväinen toisen kauden kansanedustaja ja pitkän linjan elinkeinovaikuttaja, joka käytännön työllään edistää pirkanmaalaista elinkeinoelämää. Harri painottaa erityisesti yrittäjyyden esteiden purkamista, työntekoon kannustavaa verotusta ja uusien investointien syntymistä. Hän pitää tärkeänä sitä, että päätöksenteossa ei heikennetä maamme kilpailukykyä. Harri tunnetaan tuotteliaana, kantaaottavana ja helposti lähestyttävänä kansanedustajana.

Harri on innostuksen, yrittäjyyden, koulutuksen ja vakaalle pohjalle rakennetun hyvinvoinnin puolustaja.

Hänen kuulonsa on erityisherkkä taajuuksille, joilla pyritään estämään tervettä kilpailua ja parhaiden käytäntöjen omaksumista. Nykytekniikan hyödyntäminen ja toimivien ideoiden nopea käyttöönotto ovat lähellä Harrin sydäntä.

Normaalioloissa lempeän, mutta päättäväisen Harrin saa jyrähtämään mm. yhteisten varojemme vastuuton tuhlaus, tarpeeton byrokratia ja välttämättömien uudistusten jarruttaminen.

Yrittäjät, nuo yhteiskunnan tukipilarit, ovat Harrin erityisessä suojeluksessa. Vahva yritystausta auttaa häntä ymmärtämään kristallinkirkkaasti yrittämisen valot ja varjot. Hän on aina valmis kuuntelemaan ja viemään yrittäjien viestiä uupumatta aina korkeimmalla johdolle asti.

Harrin kovahkon kuoren alla sykkii kuitenkin lämmin sydän, jossa on aina paikka lapsille, vanhuksille ja vähäosaisille. Heidän asiaansa hän tietää pystyvänsä auttamaan parhaiten huolehtimalla siitä, että liike-elämän pyörät pyörivät, työtä riittää tekeville ja jakovaraa saadaan kerrytettyä.

Hän taistelee siellä, missä kehitystä jarrutetaan. Häntä inhottavat hoitojonot ja omaishoitajien kurja kohtelu. Hän saa lähes hermoromahduksen liian korkeasta verotuksesta. Hän ilmestyy sinne, missä opiskelun edellytyksiä uhataan. Häntä pelätään siellä, missä byrokratian kukat kukkivat.

Hän elää mukana ihmisten arjessa – Hän on Harri Jaskari.

#Jaskari2015 instagramissa

[alpine-phototile-for-instagram id=476 user=”pirkanmaankokoomus” src=”global_tag” tag=”Jaskari2015″ imgl=”instagram” style=”cascade” col=”4″ size=”M” num=”4″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]